Institutul Notarial Român organizează un curs de formare profesională pentru persoanele care intenţionează să se angajeze în cadrul birourilor notariale.

Vă informăm că Institutul Notarial Român organizează un curs de formare profesională pentru persoanele care intenţionează să se angajeze în cadrul birourilor notariale. Participanţii vor dobândi noţiuni de teorie şi de practică notarială, noţiuni necesare unui angajat al biroului notarial (secretar, operator calculator, delegat de carte funciară).

La finalizarea cursurilor, participanţii vor susţine o testare a cunostinţelor dobândite şi vor obţine un certificat de absolvire. Cursanţii care vor obţine certificatul de absolvire vor fi înscrişi intr-o evidenţă a persoanelor care doresc să fie angajate într-un birou notarial, care va fi ţinută la nivelul Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România şi care va putea fi accesată de notarii publici.

Cursurile se vor desfăşura în perioada 25 septembrie – 04 octombrie 2017, între orele 15,00-19,00, la Centrul de Conferinţe Auditorium Pallady, din Bld. Theodor Pallady nr.40G, sector 3, Bucureşti, taxa de participare fiind de 500 de lei.

La cursuri se poate înscrie orice persoană care are cel puţin studii medii şi cunoştinţe de Microsoft Office — Word şi Excel. Inscrierile se fac până în data de 20 septembrie 2017, în limita locurilor disponibile.

Actele necesare pentru înscriere sunt: cartea de identitate, C.V., copie diplomă ultima scoală absolvită (liceu, facultate etc.), care se comunică la adresa de e-mail secretariat@institutulnotarial.ro.

pentru a vedea documentul integral al INR click aici

Articolul a fost publicat in data de 22 iunie 2017.

Inapoi la lista

Webdesign by:

MediaSoftware