CONCURS DE ADMITERE IN FUNCTIA DE NOTAR PUBLIC PENTRU PERSOANELE CARE AU CEL PUTIN 6 ANI VECHIME IN FUNCTII DE SPECIALIATE JURIDICA

Tematica și bibliografia cu caracter teoretic pentru examenul de definitivat și pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 24/09.05.2019 (anexa nr. 1). Click aici pentru a descarca documentul.

Tematica și bibliografia cu caracter practic pentru examenul de definitivat și pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 24/09.05.2019 (anexa nr. 2). Click aici pentru a descarca documentul. 

Avizul favorabil al Ministerului Justiției în legătura cu tematica și bibliografia cu caracter teoretic și practic pentru examenul de definitivat și pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 24/09.05.2019. Descarca documentul cu un click aici.

Articolul a fost publicat in data de 10 iunie 2019.

Inapoi la lista

Webdesign by:

MediaSoftware